Note
Læsetid: 2 min.

UDSTILLING

Kultur
22. maj 1997

•Sunshine & Noir er en stor udstilling med kunst fra L.A. 1960-97. Blandt de mest kendte af de 50 deltagende kunstnere kan nævnes 'Manden med de ni liv', Dennis Hopper, David Hockney, Mike Kelley, Sam Francis, Paul McCarthy, Bruce Nauman, Edward Kienholz, Charles Ray, James Turrell, Bill Viola m.m.fl. Der vises endvidere en række videos fra Sydcalifornien.
Louisiana, Humlebæk, Ma.-sø. 10-17, on. 10-22. Til 7. sep.
•Eric Andersen, fluxuskunstneren m.m., har igen stukket næsen i kunsten og undersøger på udstillingen Nose for Art' broncearbejder af næser. Videnskaben har netop konstateret, at næsen er vor 6. sans. Udstillingen kan fra i morgen kl. 16-19 ses i:
Galerie Bossky, Vimmelskaftet 41B, Kbh. Ti.-fr. 12-17, lø. 11-15. Til 28. jun.
•Århus Kunstakademis elever viser værker fra 1997 i:
Århus Kunstakademi, Vesterg. 29. Åbner på fredag kl. 15. Kan desuden ses lø. 24. og sø. 25. maj 12-18.
•All Human Life er titlen på en udstilling med fotografier fra The Hulton Getty Picture Collection. Det er 40 fotografier fra 1880 til 1954, der er taget af kendte fotografer som Sasha, Kurt Hutton & Bert Hardy.
Stalke Galleri. Vesterbrogade 14 A, Kbh. Ti.-fr. 13-18, lø. 11-15. Til 6. jun.
•Leif Madsen skildrer skovbundens mikro-univers i sine grønne malerier. Hans nye udstilling 'At male blomsens essens' består af malerier fra bogen 'Anettes have'. De kan ses frem til 6. jul. i:
Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve. Ti.-fr. 11-15, sø. 11-17.
•Tidevand er titlen på en udstilling med deltagelse af en lang række etablerede kunstnere fra kunstnersammenslutningerne:Fra Bjørn Nørgaard over John Olsen og Thomas Bang til Jørgen Haugen Sørensen og Hans Christian Rylander samt 30 andre kunstnere.
Charlottenborg, Nyhavn 2, Kbh. Åbner på lør. Dagl. 10-17, on. 10-19. Til 22. jun.
•Jesper Fabricius nye udstilling 'Sproget er det hus vi bor i' kan fra i morgen kl. 17-19 ses i:
No Name, Baldersg. 70, Kbh. Ti.-fr. 14-17, lø.-sø. 13-17. til 1. jun.
•Laboratorium for Tid og Rum er et forum, hvor arkitekter og billedkunstnere skaber værker i fællesskab. Billedkunstnerne er: Henrik B. Andersen, Ingvar Cronhammer, Anita Jørgensen, Jørgen Michaelsen, Dan Malmkjær og Anja Franke. Blandt arkitekterne kan nævnes Poul Ingemann, Gitte Juul m.fl. Til 15. jun. Udstillingen 'Genus Bos' er et projekt af den hollandske billedkunstner Marleen Felius, der har tegnet og studeret over 800 forskellige kvægarter. Til 8. jun. I Fotomuseet kan også ses en udstilling med den hollandske fotograf Avi Holtzman, der med sin 'Kirgs-Trilogi' viser 'politiske landskaber' fra Israel. Til 22. jun. Her kan tillige ses en udstilling med Per Kirkebys skitser til balletten Svanesøen. 'Greek Realities' hedder en udstilling med fokus på den ny kunstnergeneration i Grækenland. Den åbner på lørdag.
Brandts Klædefabrik, Odense. Ti.-sø. 10-17.
•Hamid Nouars udstilling 'Zonard' - fransk for zone; forstad, marginal, gadedreng - består af video og af postprint-fotos med udgangspunkt i kunstnerens umiddelbare omgivelser.
Rhizom, Mejlg. 51, mellembygn. 1. sal. Århus. Ti.-fr. 11-16, lø.-sø. 12-15. 18-22. Til 8. jun.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her