Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
5. juni 1997

*Unge solister Aarhus Symfoniorkester arrangerer sommerkoncerter i Marselisborghallen. Ved næste koncert er det Henrik Vagn Christensen, der dirigerer orkester og solister. Fløjtenisten Katrine Garmark og violinisten Tue Lau-trup er solister. Værker: Kha-tjaturjans Fløjtekoncert, Faurés Pavane, op. 50, og Edouard Lalos Symphonie espagnole.
I aften kl. 19.30 i Marselisborghallen.

*Tivoli Københavns Drengekor og Tivolis Symfoniorkester går sammen om at opføre Händels Alexander's Feast. Musikerne dirigeres af Ebbe Munk. Solister: Bodil Arnesen, Jörg Dürmüller og Lars Arvidson.
Torsdag den 5.6. kl. 19.30 i Tivolis Koncertsal.

*Kirkemusikkens Koncertkor Messiaskirkens Koncertkor fejrer 40-års jubilæum med koncert i Gentofte Rådhushal. På programmet står Rossinis Petite Messe Solennelle dirigeret af Ib Bindel. Solister: Helle Hinz, Annette Simonsen, Gert Henning-Jensen og Bo Anker Hansen.
Torsdag den 5.6. kl. 19.30 i Gentofte Rådhushal.

*Ny musik Corona Ensemblet uropfører et værk af Cornelia Zimanowski. Det er dirigenten Roland Haraldson, som står i spidsen for ensemblet, der også opfører værker af Nørgård, Frandsen, Martin, Tamulionis, Siegel og Guinovart. Solister: Ernst Dals- gaard (tenor), Palle Knudsen og Håvard Stensvold.
Fredag 6.6. kl. 20 i Hellerup Kirke.

*Fødselsdag Den 9. juni ville Carl Nielsen have blevet 132 år. På selve dagen er der koncert i Odense, hvor Carl Nielsen Kvartetten spiller. Værker af Hornemann, Nielsen og Mozart.
Mandag den 9.6. kl. 20 i Pro Musica Salen, Odense Koncerthus.

*Kammerkoncert Århus Sinfonietta arrangerer tre temakoncert i juni måned. Hovednavnet ved den første koncert er Johannes Brahms. De sene mesterværker Klavertrio i c-mol, Klarinettrio i a-mol står på programmet sammen med musik af Hans Abrahamsen og Sven Erik Werner.
Mandag den 9.6. kl. 20 i Den Gamle By, Helsingør Theater.

*Louisiana Den amerikanske guitarist David Starobin gæster Louisiana. Med sig har han barytonen Patrick Mason. Værker af bl.a. Cage, Harrison, Carter, Babbitt, Sørensen, Nørgård og Ruders. Af sidstnævnte uropføres værket Chaconne.
Onsdag den 11.6. kl. 19.30 i Louisianas koncertsal.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her