Note
Læsetid: 2 min.

LIVEMUSIK

Kultur
12. juni 1997

*Steve Lukather er guitarhelt for mange. Denne stildannende guitarist er tidligere medlem af supergruppen Toto, og som sådan medansvarlig for en lang række af de sidste 20 års hits
Torsdag den 12, Rust, Kbh.

*Voodoo Glow Skulls er et af de mange bands fra pladeselskabet Epitaph, der har nydt godt af punkrenæssancen her i 90'erne. Med som support har de svenske Liberator, hvis humørfyldte ska allerede har skaffet dem mange tilhængere her til lands.
Fredag den 13, Loppen, Kbh.

*Grabowski er egentlig trommeslager, men sprang ud som fuldtudvokset sanger og sangskriver i år med det fremragende album, "Underligere End Kærlighed", hvor han viste sig som en fabelagtig fornyer af den dansksprogede rocktradition.
Fredag den 13, Lille Vega, Kbh.

*Headache Festival er blandt sommerens mange festivaler af ganske unik karakter. Den afholdes fra kl. 13-05, og er arrangeret af de medvirkende bands selv, med udgangspunkt i det øvelokalekompleks på Amager, der i dag kaldes Sputnik. I alt medvirker 13 bands med øvelokale derude, men ellers med stor genrespredning: Fra kendte navne som THAU, Passion Orange, On Trial og Schwarzwald Library til undergrundsfænomener som Loud Sound Devotion, Taste Like Glue og Crazy Call Buddha, mens metalsiden varetages af albumaktuelle Saturnus og Timeless Hall.
Lørdag den 14, Sputnik, Sturlasgade 14 (Bus 40), Kbh.

*God Morgen Abe er hele familiens musikfestival, arrangeret af Muskelsvindfonden, under medvirken af hele den danske popelite: Elisabeth, Alberete, Monique, Sanne, Michael Falch, Mek Pek, Maria Bramsen, Nikolaj Steen og Dodo stiller op med sange fra de fire fabelagtigt populære børneudgivelser "Åh Abe", "Hej Frede", "Tango Kat" og "Pa-Papegøje". Løjerne starter allerede kl. 10!!
Lørdag den 14, Valby Parken + søndag den 16, Dyrskuepladsen, Odense

*Tribal M/Dawn Pirates er vistnok grundlæggende det samme ensemble, som optræder under to forskellige navne til ét af de famøse Bad Taste Parties ovre på Stengade 30. Tribal M spiller "streetcore", og alene gruppens sammensætning - stort set alle verdensdele er repræsenteret - gør den bemærkelsesværdig.
Lørdag den 14, Stengade 30

*Dalia Faitelson er en kvindelig guitarist fra Israel, der de sidste fem år har slået sine folder i Danmark med bandet Commom Ground, en kvintet, der spiller et repertoire, bestående af Faitelsons kompositioner.
Lørdag den 14, Copenhagen JazzHouse.

*Marie Carmen Koppel er på gospeltur med pianisten Steen Rasmussen. Har man endnu ikke hørt denne 25-årige delvist New York-baserede kvinde synge, kan vi roligt love at man har en stor oplevelse til gode.
Tirsdag d. 17, Copenhagen Jazzhouse.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her