Læsetid: 2 min.

SCENE

Kultur
12. juni 1997

*Ørkenens sønner II
Fisse-fisse-fez-fez
Ørken-drømme-ses-ses
Topløs-Pilmark-flot-råt
Fjumre-Kofoed-snot-godt
Fjerte-Reher-puh-ha
Harem-Olsen-hov-sa
Tekst & indstud.: Sønnerne. Bellevue Teatret t. 20. juli, derefter turné

*Helsingør Revyen 1997 En revy om helt grundlæggende komiske sammenstød. Gang på gang kørt langt hinsides det forudsigelige, langt ud over kanten. Med sikker smag har Lisbet Dahl raget til sig af skuespillere - Thomas Mørk, Ditte Gråbøl, Claus Ryskjær & Henrik Lykkegaard - hvis humor og timng ligner hendes og - som hun - tør give los og gå planken ud.
Tekst: Carl-Erik Sørensen, Peter Møller-Holst m. fl. Scen.: Klaus Kristensen. Helsingør Sommerteater t. 30. aug.

*Mogenstrup Revyen Årets trio - Mette Marckmann, Finn Nielsen & Jacob Morild - kan det hele. Synge og parodiere - ikke mindst sig selv. Hvorved de gør flere af teksterne bedre, end de i virkeligheden er; alligevel er der for mange numre, der hverken vil noget særligt - eller kan noget særligt.
Test: Instruktøren, Jesper Malmose o.a. Kapel: Jørn Bonde. Mogenstrup Kro t. 6. sept.

*Dage på toppen Det perfekte menneske? En medieperson efter tidens trend. Noget at stræbe efter? Ikke rigtigt - ifølge Jokum Rohde, der ikke er tynget af den store fremskridtstro, men hvis fremstilling af et forbløffende forudsigeligt forløb alligevel former sig som en satirisk leg med teatermaskinen. Og i særdeleshed med Kanonhallens muligheder, godt sekunderet af Christian Friedländers scenografiske pragtstykke.
Instr.: Charlotte Sachs Bostrup & Michel Castelholt. Får 302 t. 17. juni

*Direkte i dørken Klassisk cabaret med begavede sange og dialoger fra den ægteskabelige slagmark - udspillet mellem Gunvor Reinberg og Henrik Weel. Reinbergs tekster flyder let, er moderne og mundrette og rammer ind i imellem ind i brilliante rim. Godt selskab, professionel underholdning og en stak fine sange.
Mus.: Stuart Goodstein. Café Liva, t. 12. juli

*Cirkusrevyen 1997 - kun tradition, ingen fornyelse. Her spilles som man spillede sidste år og året før, det handler ikke om pointer og musikerne sidder og småfryser, fordi en del af dansenumrene foregår til præindspillet båndmusik. Og dansenumrene snakker vi slet ikke om. Hvor sjovt bliver det en almindelig dansk bakkeaften, hvor det er småkoldt og hvor branderterne er søgt indenfor?
Tekster: Carl-Erik Sørensen, Adam Price, Per Møller Holst o.a. Instr.: Steen Springborg. Scen.: Michael Puggaard-Müller.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her