Note
Læsetid: 2 min.

UDSTILLING

Kultur
24. juli 1997

*Nøgenstudier i 100 år Nøgenstudier i 100 år - tempereret overblik over den nøgne krop i fotografiet fra pikanterier til i dag.
Fotografisk Center, Gammel Strand 48. Ti. til sø. 11-17.
*Jorn til Folket En særpræget præsentation af stort og småt i Asger Jorns kunstverden.
Nordjyllands Kunstmuseum. Ti. til sø. 10-17.
*Kinesisk. China! med udråbstegn er titlen på den højrøstede mønstring af kinesiske kunstnere, der tager livtag med fortid og nutid.
Charlottenborgs Udstillingsbygning.
*Skatte på Athos-bjerget Skatte fra Athos-bjerget. Ferietip 1: I anledning af Thessalonikis status som kulturby vises de ellers kvinde-utilgængelige religiøse kunstværker fra munkeklostrene på Athos-halvøen.
Museum for Byzantinsk kultur, Thessaloniki, tlf. +30 870829 og 870830. Ti. til sø. 8-19, ma. 12.30-19. Til 31. dec. 1997.
*Calmar Art Hotel et temporært museum for samtidskunst. Ferietip 2: Kerstin Bergendal og Cai Ulrich von Platen (kendt fra Tapko) har gjort Calmar Stadshotell til udstillingssted i "unionssommeren" i Kalmar i Sverige. Midt i de højloftede rum med krystallysekroner kan man se europæisk kunst af bl.a. arrangørerne, Thomas Bang, Monika Brandmeier (Tyskland), Olga og Alexander Florentskij (Rusland) og Anders Widoff (Sverige).
Alle dage 12-19. Ti. 17. august.
*Danmarkshistorie i Tyskland ferietip 3: På Gottorp Slot i Slesvig vises kunst og kultur fra det slesvigske hof 1544-1713. Gottorf im Glaz des Barock kaster sidelys på Danmarks fortid.
Schleswig-Holsteinisches Landesmuseum, Schloss Gottorf, tlf. + 49 46 21 81 30. Alle dage 9-17. Til 19. oktober.
*Sandskulptur På Tranum Strand, Tranum, 9460 Brovst afholdes International Sandskulptur Festival. Arrangementet er et initiativ taget af Destination Jammerbugten i samarbejde med Kaleidoskop. Opbygningsfasen foregår i perioden 17. juli til 27. juli, de færdige skulpturer kan ses på stranden i Tranum fra 27. juli til 19. august. International Sandskulptur Festival 1997 vil prøve at gøre sandskulpturer til en årligt tilbagevendende begivenhed på de nordjyske strande.
Oplysninger hos Fonden Destination Jammerbugten, Klokkestøbervej 2, 9490 Pandrup. Telefon 98246700, fax 98246615.
*F.R.A.G.M.E.N.T.A.T.I.O.N Oksbøllejren er landets stør-ste militære skyde- og øvelsesområde. Nu har man inviteret den 33-årige Jesper Weylandt inden for, til en lystinstallation. Koncept Jesper Weylandt og Christian Fugmann. I konceptet indgår militære køretøjer, camouflagenet og helt ufarlige ammunitionsdele ( lover pressemeddelelsen).
Oksbøllejren, Grærup Havvej 2, Oksbøl, 21. juli til 14. august. Alle dage 12-17

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her