Læsetid: 2 min.

UDSTILLING

18. juli 1997

*Sandskulptur På Tranum Strand, Tranum, 9460 Brovst afholdes International Sandskulptur Festival. Arrangementet er et initiativ taget af Destination Jammerbugten i samarbejde med Kaleidoskop. Opbygningsfasen foregår i perioden 17. juli til 27. juli, de færdige skulpturer kan ses på stranden i Tranum fra 27. juli til 19. august. International Sandskulptur Festival 1997 vil prøve at gøre sandskulpturer til en årligt tilbagevendende begivenhed på de nordjyske strande.
Oplysninger hos Fonden Destination Jammerbugten, Klokkestøbervej 2, 9490 Pandrup. Telefon 98246700, fax 98246615.

*F.R.A.G.M.E.N.T.A.T.I.O.N Oksbøllejren er landets stør-ste militære skyde- og øvelsesområde. Nu har man inviteret den 33-årige Jesper Weylandt inden for, til en lystinstallation. Koncept Jesper Weylandt og Christian Fugmann. I konceptet indgår militære køretøjer, camouflagenet og helt ufarlige ammunitionsdele ( lover pressemeddelelsen).
Oksbøllejren, Grærup Havvej 2, Oksbøl, 21. juli til 14. august. Alle dage 12-17

*Quilipaasorsuaq - grønlandsk for 'Den store maler' Gitz-Johansen. Retrospektiv udstilling fra tidlige dage i Berlin med ekspressionistiske træsnit og tegninger fra Sovjetunionen, oplevet i følge med Broby-Johansen til tegninger og akvareller fra Grønland af menneskene og dyrelivet før 1948. Senere rejser i Lapland og Nærorienten gav mindre personlige og mere kulørte resultater.
Munkeruphus, Munkerup Strandvej, Dronningmølle. Til 31.8. Tirs.-søn. 12-17.

*Stockholm - Carl Fabergé tsarens guldsmed. Ferietip 1: Stockholms Nationalmuseum viser politisk totalt ukorrekte pragtværker af Fabergé, der arbejdede for den russiske zar-familie. Særlig kendt er de intrikate påskeæg, med overraskelser for voksne. På udstillingen vises æg og dyreskulpturer, juvelbesatte dåser og billedrammer i emalje.
Nationalmuseum, Södra Blasiehamnen, Stockholm, til 19. oktober. Tirs. og tors. 11-20, øvrige dage 11-17. Mandag lukket.

*Prag - Rudolf II Ferietip 2: Verdens mest spændende kunstsamler, Tycho Brahes arbejdsgiver og kejser Rudolf II er genstand for en række udstillinger i Prag. Malerier i Prager Slottets billedgalleri, en kunstkammer-rekonstruktion i De kejserlige Stalde, minder om Rudolf IIs begravelse i Boldhallen. Videnskaben belyses i Det kongelige Sommerpalads, hvor Tycho Brahes og Keplers instrumenter kan ses. Koncerter og yderligere udstillingsarrangementer finder sted i løbet af sommeren. Til 7. september.
Information fra Prague Castle Information Center, tel. 2437 3368, fax 2431 0896. Internet adresse: http://www.vol.cz.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu