Læsetid: 1 min.

Folk

Kultur
23. januar 1999

Faye Dunaway
*Den australske byggematador Richard Lugner har det med at invitere glamourøse kvinder med til operaballet i Wien. I år har han indbudt filmstjernen Faye Dunaway - og hun har sagt ja tak. Tidligere har han bl.a. haft Sophia Loren og Grace Jones med.

Ejvind Larsen
*Øko-netværket på Askov Højskole har fem års jubilæum. Det markeres i dagene 22.-24. ds. - bl.a. med et møde med titlen Økologi er på alles læber... I mødet deltager bl.a. redaktør Ejvind Larsen. På Ejvind Larsens læber er mange ord.

Marianne Jelved
*Økonomiminister Marianne Jelved er på tv søndag, hvor hun fortæller om den fælles europæiske mønt i Snurre Snups Søndagsklub! Det er på TV 2 kl. 9:00.

Karen Blixen
*På teatret i den nordnorske by Tromsø er der denne lørdag verdenspremiere
på et skuespil bygget over Karen Blixens berømte Babettes gæstebud.

André Lublin
*Dagbladet Aktuelt trykker i fredagsudgaven PFA-direktør André Lublins underskrift. Er der mon tale om et forsøg på at demokratisere dokumentfalsk?

Thomas Vinterberg
*Søndag har Thomas Vinterberg chancen for at få endnu en pris for Festen. I Los Angeles uddeles Golden Globe, og Festen er nomineret i kategorien Bedste ikke-engelsksprogede Film.

Salvador Dali
*Lørdag er det ti-årsdagen for den surrealistiske maler Salvador Dalis død. Ordet 'excentrisk' er nærmest opfundet til ære for ham.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her