Læsetid: 1 min.

KULTUR

Kultur
31. august 2000


*Jacob Karlzon og Cenneth Jönsson, svensk pianist og saxofonist, indleder som duo det tre-årige projekt Jazzmonitor, som sætter projektøren på musikere fra Øresundsregionen.
Copenhagen JazzHouse fr. kl. 21.30

*Marilyn Mazur og hendes svenske kollega Maggi Olin har som led i Jazzmonitor-projektet skrevet ny musik under devisen KOMP 2000. De medvirker ikke selv som musikere, men deres musik præsenteres af et ti m/k stort svensk-dansk ensemble, som bl.a. rummer Kasper Tranberg (kornet), Thomas Agergaard (saxofon), og Josefine Cronholm (sang).
Copenhagen JazzHouse lø. kl.21.30

*Alex Riel fylder som tidligere nævnt 60 år, og den første i en række fødselsdagskoncerter præsenterer hans trommespil i Six Winds. Gruppen, som var en af Danmarks førende i 1980’erne, men her gendannes, rummer desuden Uffe Markussen (saxofon), Ben Besiakov (klaver), Karsten Houmark (guitar), Peter Danstrup (bass) og Marilyn Mazur (slagtøj).
Copenhagen JazzHouse, on. kl. 20.30

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her