Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
14. september 2000

*Nielsen Radiosymfoniorkestret, Radiokoret og Københavns Drengekor opfører Carl Nielsens Hymnus Amoris og Beethovens Symfoni nr. 9. Gerd Albrecht dirigerer. Blandt solisterne høres Tina Kiberg, Radi Stene, Roland Wagenführer.
I aften kl. 20 i Radiohusets Koncertsal

*Buxtehude Barokharpenisten Andrew Lawrence-King spiller musik af Bach og Buxtehude. DR har sat en overskrift for koncerten: ’Halvtonernes hemmelighed og fantasien i kromatikken’. Oplev det i virkeligheden i Rundetårn.
Lø. kl. 19.30 i Bibliotekssalen i Rundetårn.

*Botschinsky Der er kirkekoncert i Absalons kirke, Sdr. Boulevard 73, 1720 Kbh. V. Carsten Larsen spiller trompet og Jørgen Ellegård Frederiksen spiller orgel. Programoversigten er spændende: ’Fra barok til Botschinsky’.
Sø. kl. 15 i Absalons kirke

*Bach Det nydannede ensemble Vivace spiller på Arken. Ensemblet består af unge, professionelle musikere under ledelse af Kim Glies Nanfred. Man spiller musik af Bach, Tartini, Marcello og Teleman.
Sø. kl. 15 på Arken museum for moderne kunst

*Abrahamsen Athelas Sinfonietta Copenhagen spiller i Den Sorte Diamant. Det er den første koncert af en række på tre i Diamanten, som ensemblet vil spille i løbet af efteråret. Ved denne koncert vil der blive opført ny dansk kompositionsmusik af komponisterne Poul Ruders, Hans Abrahamsen og Pelle Gudmundsen-Holmgreen. Alle værkerne er komponeret i 1970’erne og byder på interessante besætninger med bl.a. mandolin, el-guitar og tablas.
Sø. kl. 20.00 i Dronningesalen

*Kunzen Der er repremiere på Kunzens opera Holger Danske på Det Kgl. Teater. Opførelsen dirigeres af Lars Ulrik Mortensen, der hermed får sin dirigentdebut på Det Kgl. Teater. Kirsten Dehlholm instruerer og Jesper Kongshaug sætter lys.
On. kl. 20 på Det Kgl. Teaters Gamle Scene. Forestilllingen spilles også 22. og 27. september og 10. oktober

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her