Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
26. oktober 2000

*Puccini Der er repremiere på Puccinis opera La Bohème på Det Kgl. Teater. De kan opleve Marco Berti og Ylva Kihlberg som Rodolfo og Mimi i Michael Melbyes opsætning. Libretto: Giuseppe Giacosa og Luigi Illica. Lys: Mikael Melbye og Jørn Melin. Dirigent: Giordano Bellincampi. Medlemmer af Den Kongelige Livgarde. Medlemmer af Det Danske Drengekor, Det Kongelige Operakor, Det Kongelige Kapel.
I aften kl. 20 i Det Kgl. Teater, Gamle Scene. Opføres også 28. oktober, 4., 14., 17., 22., 25., 29. november, 13., 15. december og 2. januar

*Schönberg Kaleidoskop Teatret har haft premiere på Pierrot Lunaire i Kanonhallen. Sammen med et ungt hold scenekunstnere har Martin Tulinius nyopsat Arnold Schönbergs Pierrot Lunaire. Værket er en fortælling om drifterne, kønnenes kamp, dualisme og manden og kvindens stræben efter at nå hinanden. Helene Gjerris (mezzo) synger, dobbeltrollen som Pierrot og Digteren har Mikkel Harder Munck-Hansen.
I aften kl. 20 i Kanonhallen. Spilles til og med den 28. ok-
tober. Ma- til fr. kl. 20, lø. kl. 17

*Bach Der er Danmarks-premiere på Bachs Allehelgens Kantater. Den Jyske Sinfonietta turnerer fra 29. oktober over hele landet med endnu en danmarkspremiere – denne gang dette nye ’oratorium’ af Johann Sebastian Bach, som er samlet for at markere Allehelgens aften – en helligdag som ellers normalt står musikalsk i skyggen af både jul, påske og pinse. Svend Erik Nielsen dirigerer Den Jyske Sinfonietta og Kammerkoret Vox Jutlandica.
Sø. kl. 15 i Kerteminde Kirke, ma. kl. 19.30 i Buddinge Kirke. on. kl. 19.30 i Vollsmose Kirke

*Ronnefeld Der er portrætkoncert med musik af Matthias Ronnefeld i Den Sorte Diamant. En række danske og udenlandske navne med Christian Tetzlaff, Athelas Sinfonietta Copenhagen, Lars Ulrik Mortensen og Helene Gjerris i spidsen fremfører musik af Ronnefeld.
Søndag kl. 17.30 i Det Kgl. Biblioteks Sorte Diamant

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her