Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
19. oktober 2000

*Schönberg Kaleidoskop Teatret har haft premiere på Pierrot Lunaire i Kanonhallen. Sammen med et ungt hold scenekunstnere har Martin Tulinius nyopsat Arnold Schönbergs Pierrot Lunaire. Værket er en fortælling om drifterne, kønnenes kamp, dualisme og manden og kvindens stræben efter at nå hinanden. Helene Gjerris (mezzo) synger, dobbeltrollen som Pierrot og Digteren har Mikkel Harder Munck-Hansen.
I aften kl. 20 i Kanonhallen. Spilles til og med den 28. okt. Ma-fr. kl. 20, lø. kl. 17

*Brahms Radiosymfoniorkestret og Radiokoret giver koncert med Gerd Albrecht som dirigent. Sopranen Inger Dam-Jensen og barytonen Dietrich Henschel er også med. Der opføres værker af Leonhard Lechner, Arnold Schönberg og Johannes
Brahms.
I aften kl. 20 i Radiohusets Koncertsal

*Sibelius I skolebørnenes efterårsferie giver Aarhus Symfoniorkester koncert med musikalske fortællinger. I weekenden er der musik af Borodin, Liszt, Ravel, Rissager, Elgar og Sibelius. Tamás Vetö dirigerer og Carl Christian Rasmussen præsenterer.
Lø. kl. 12 i Musikhuset Aarhus

*Mozart Tim Frederiksen (violin og bratsch) og Elisabeth Westenholz (klaver) spiller i Musikhuset Esbjerg. Værker af Mozart, Beethoven og Brahms.
Ma. kl. 19.30 i Musikhuset Esbjerg

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her