Læsetid: 1 min.

ROCK

Kultur
26. oktober 2000

*Electric Light Orchestra II er, som titlen antyder, ikke den originale besætning, dvs. primært drivkraften Jeff Lynne, men bandets oprindelige trommeslager Bev Bevan. Det betyder dog ikke, at publikum ikke kan vente at høre klassikerne fra dengang i 70’erne, da bandet var et af de førende symfon-poporkestre.
Vejle Centret, Vejle, to. kl. 20.15, Vega, København, fr. kl. 19.30, Musikhuset, Århus, lø. kl. 19.30, Aalborg Kongrescenter, Aalborg, on. kl. 21

*Tim Christensen er på landevejen for at præsentere melodierne fra sin solodebut Secrets On Parade, en naturlig forlængelse af tiden i succesbandet Dizzy Mizz Lizzy.
Tante Olga, Randers, to. kl. 22, Paletten, Viborg, lø. kl. 21

*Smashing Pumpkins er på afskedsturné, efter at gruppens enehersker Billy Corgan har opløst et af 90’ernes mest populære rockgrupper.
Valby Hallen, København, fr. kl. 18

*Michael Falch har netop debuteret som forfatter med dagbogen Helligdage og er
på en lille turné uden backingbandet De Nye Rejsende.
Støberihallen, Hillerød, fr. kl. 21

*Olesen-Olesen med fornavnene Henrik og Peter har med Der er brev fra onkel Bob i Amerika udsendt et af årets bedste dansksprogede album.
Fermaten, Herning, fr. kl. 22

*The Go-Betweens har siden 80’erne været den alternative rockscenes førende australske bud. Bandet, der stort set er synonym med sangskriverparret Robert Forster og Grant McLennan, er gendannet og aktuel med albummet The Friends Of Rachel Worth.
Vega, København, sø. kl. 21

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her