Læsetid: 1 min.

JAZZ

Kultur
2. november 2000

*Hermeto Pascoal indleder, efter flere års fravær, med sin brasilianske Grupo den årlige københavnske Autumn Jazz-festival, som har eksisteret siden 1994, og som i år omfatter 11 spillesteder og 28 ensembler over fire dage. Den iltre multi-instrumentalist har fem landsmænd med sig.
Copenhagen JazzHouse to. kl. 20.30

*Toshiko Akiyoshi har besøgt Danmark i 60’erne, men den nu 70-årige japanskfødte (i USA siden 1956) pianist og komponist har aldrig været her med det big band, hun med stor kunstnerisk succes har ledet siden 1973, og det er første gang, hun optræder med et andet big band, nemlig Danmarks Radios.
Musikhusets lille sal, Århus, to. kl. 19.30 og Dronningesalen, Det Kgl. Bibliotek, fr. kl. 20

*Tomas Franck høres med sin tenorsax plus Ben Besiakov (klaver), Doug Raney (guitar) og Daniel Franck (bas) i pladebutikken i
Gothersgade, hvor der for en gangs skyld erlægges (en beskeden) entré.
Jazzcup lø. kl. 14-17

*Peter Vuust indspiller over to dage materiale til cd, hvor hans bas suppleres af Alex Riel (trommer) og svenskerne Lars Jansson (klaver) og Ove Ingmarsson (tenorsax).
Copenhagen JazzHouse lø. kl. 21.30 og sø. kl. 20.30

*Niels-Henning Ørsted Pedersen bidrager til festivalen med sin bas og trioen med Ulf Wakenius (guitar) og Jonas Johansen (trommer).
Dronningesalen, Det Kgl. Bibliotek, sø. kl. 20

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her