Note
Læsetid: 2 min.

KLASSISK

Kultur
23. november 2000

'Holten Radiokammerkoret giver koncert med ny musik. Under dirigenten Stefan Parkman opføres musik af Bo Holten (In nomine), Per Nørgård (Blomst brød ud i rosenflor), Lars Edlund (Gloria), Jonathan Harvey (Come, Holy Ghost) og Krzysztof Penderecki (Stabat mater). Til sidst i programmet synger kammerkoret Frank Martins Messe for dobbeltkor.
Fr. kl. 19.30 i Fonnesbæk Kirke, Ikast. Lø. kl. 15 i Struer Kirke

*Puccini Der er klassisk opera på Det Kgl. Teater. Puccinis opera La Bohème står på programmet. De kan opleve Marco Berti og Ylva Kihlberg som Rodolfo og Mimi i Michael Melbyes opsætning. Libretto: Giuseppe Giacosa og Luigi Illica. Lys: Mikael Melbye og Jørn Melin. Dirigent: Giordano Bellincampi. Medlemmer af Den Kongelige Livgarde. Medlemmer af Det Danske Drengekor, Det Kongelige Operakor, Det Kongelige Kapel.
Lø. kl. 20 i Det Kgl. Teater, Gamle Scene. Opføres også 29. nov., 13. og 15. dec. og 2. jan.

*Beethoven RadioUnderholdningsOrkestret har besøg af dirigenten John Storgård og trompetisten Ole Edvard Antonsen fra Norge. De skal spille Haydns Trompetkoncert med Underholdningsorkestret. Det vil også være muligt at høre Sjostakovitj’ Kammersymfoni og Beethovens 2. Symfoni.
Sø. kl. 19.30 i Radiohusets Koncertsal

*Schubert Det Kgl. Danske Musikkonservatorium afholder kammerkoncerter i dette efterår. Det De skal forberede Dem på er Beethovens Trio i D dur op. 70 (Geistertrio), som spilles af Jani Lehtonen (violin), Frederik Wåge (cello) og Rikke Sandberg (klaver). Derefter kommer Carina Nyberg (klarinet), Peter Tönshoff (cello) og Mads Damlund (klaver) og spiller Per Nørgårds Spell. Efter
pausen får de selskab af Signe Ane Andersen (violin), Toke Møldrup (cello) og Søren
Pedersen (klaver), som spiller Schuberts Klavertrio i Es dur.
Ma. kl. 20 i Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums koncertsal
nStrauss Musikere fra Odense Symfoniorkester plus gæster spiller i Carl Nielsen Museet i Odense. Program: Kvandal, F. Strauss, Paganini, Hartley, Ropartz, Frank Martin og Dutilleux.
Sø. kl. 11.00 i Carl Nielsen Museet, Odense

*Noer Kondrup Den Anden Opera har haft premiere på Eva Noer Kondrups opera Neja med tekst af Rune T. Kidde. Iscenesættelse: Sara Cronborg, scenografi: Jesper Corneliussen. Musikalsk ledelse: Kaare Hansen. Solister og Athelas Sinfonietta Copenhagen.
Ma. og Ti. kl. 20. Spiller frem til 7. dec.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her