Note
Læsetid: 2 min.

KLASSISK

Kultur
9. november 2000

*Graugaard Festivalen for ny musik i Odense – Musikhøst – er i fuld gang netop nu. I dag kan De høre kammermusik af Lorentzen og Maderna. Det er violinisten Christine Pryn, guitaristen Jesper Sivebæk og pianisten Berit Juul Rasmussen, der spiller.
I dag kl. 16 på Det Fynske Musikkonservatorium, Islandsgade 2 i Odense. For yderligere oplysninger om festivalen, der varer til sø. aften, tlf. 66110663,
e-mail nmo@dfm.dk

*Fuzzy Den danske komponist Fuzzy har haft premiere på en ny børneopera. Heksemutter Mortensen og den fede kalkun opføres for første gang på Ystad Teater. Rune T. Kidde har skrevet teksten. Kasper Holten har iscenesat og Fuzzy dirigerer orkestret. Edith Guillaume synger Heksemutter og Anders Jokobsson synger statsminister Bister/Den fede kalkun.
Fr. kl. 13 og 19 på Ystad Teater (Sjömansgatan 13, S-271 43
Ystad), hvor værket opføres indtil 21. nov. På Hofteatret i København 5.-20. feb. 2001

*Dvorák Det Kongelige Kapel giver koncert under ledelse af dirigenten Manfred Honeck. Cellisten Truls Mørk er solist i Antonín Dvoráks Cellokoncert. Man spiller også Beethovens Symfoni nr. 7.
Fr. kl. 20 i Tivolis Koncertsal

*Mozart Det Kongelige Teater spiller Figaros Bryllup. Scenografi: Bruno Schwengl. Iscenesættelse: Dieter Kaegi. Dirigent: Arild Remmereit Medvirkende: Grev Almaviva: Palle Knudsen. Grevinden: Anne Margrethe Dahl. Susanna: Henriette Bonde-Hansen. Figaro: Johan Reuter. Cherubino: Elisabeth Halling. Marcellina: Kari Hamnøy. Det Kongelige Operakor. RadioUnderholdningsOrkestret
Fr. kl. 20 på Det Kgl. Teaters Gamle Scene. Opføres også 12. nov. og 4., 6., 8., 10., 12. feb.

*Britten Der er korkoncert i Absalons kirke. Medvirkende: Pegasuskoret, dirigeret af Torsten Mariegaard. Værker af Britten, Brahms og Duruflé.
Sø. kl. 15 i Absalons kirke, Sdr. Boulevard 73, Kbh. V

*Puccini De spiller Puccinis opera La Bohème på Det Kgl. Teater. De kan opleve Marco Berti og Ylva Kihlberg som Rodolfo og Mimi i Michael Melbyes opsætning. Libretto: Giuseppe Giacosa og Luigi Illica. Lys: Mikael Melbye og Jørn Melin. Dirigent: Giordano Bellincampi. Medlemmer af Den Kongelige Livgarde. Medlemmer af Det Danske Drengekor, Det Kongelige Operakor, Det Kongelige Kapel.
Ti. kl. 20 i Det Kgl. Teater, Gamle Scene. Opføres også 17., 22., 25., 29. nov., 13., 15. dec. og 2. jan.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her