Læsetid: 1 min.

ROCK

Kultur
23. november 2000

*Nikolaj Nørlund er en af Danmarks bedste sangskrivere og altid en koncert værd, ikke mindst efter hans seneste udspil, Hvad er det der sker?
Ungdommens Hus, Næstved, fr. kl. 20

*D-A-D, Sort Sol, Tim Christensen og Superheroes er nogle af dagens mest populære danske bands, og repræsenterer alt fra 80’er-inspireret synth-pop over mørke ballader til regulær lige-ud-ad-landevejen-rock.
Forum, København, lø. kl. 19

*The Burnouts spiller garage-rock eller efter eget udsagn punkrock’n’roll, og er aktuel med live-albummet Gutter-A-Go-Go!
Loppen, København, lø. kl. 22, Studenterhuset, Aalborg, ma. kl. 21

*Gary Numan har over 20 år på bagen og toppede i 80’erne, hvor han var frontfigur i hybriden mellem rock og den begyndende elektroniske pop. Han er stadig aktiv og aktuel med albummet Pure.
Vega, København, ma. kl. 21

*El Vez kalder sig selv Mexicos Elvis, men er døbt Robert Lopez. Udbuddet er kendte Elvis-numre og andre klassiske hits i garage-rock-udgaver med teksterne lettere omskrevet til politisk satire. Loppen, København, ti. kl. 21

*The Waterboys har der været stille om i nogle år, men nu er bandet, der på en række fine albums har blandet britisk folkemusik med rock, tilbage med albummet Rock In The Weary Land.
Vega, København, on. kl. 21

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her