Læsetid: 1 min.

SCENEN

30. november 2000

*Commando Kursk – Entchantment under the Sea Det berlinske gæstespil sætter et højaktuelt punktum for Scenekunst2000festivalen. Bag performanceforestillingen står gruppen Elizalde Area Code, der har nået at skabe tre forestillinger siden starten i forsommeren 1999.
Huset i Magstræde, Kbh., kun fr. billet.tlf. 33 15 20 07

*Hippolytos Euripides’ incestuøse tragedie i nyoversættelse og Anne-Lise Gabolds instruktion, kan efter Suzukiteatrets opsætning af Bakkantinderne i 1998 glæde sig over en fortjent forhåndsinteresse – dengang talte Erik Thygesen om »...dramatisk holdning, flot scenografi og original stil.«
Kanonhallen, Kbh., prem. ons.

*Dansolution er det ubekvemme navn på Dansescenens nye initiativ, en kuvøse for unge dansetalenter. Første del indeholder tre programmer, hvoraf nr. 1 blandt andet viser Vidar Hansen og Charlotte Rasmussen (easy dancing-koreografen) og det andet huskoreograf Bo Madvig som dansedigtere. Et tredje program vises 8. og 9. dec.
Dansolution, program 1: Dansescenen, 4. og 5. dec. kl. 19.30, program 2: 6. og 7. dec. kl. 19.30

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu