Læsetid: 1 min.

SCENEN

Kultur
9. november 2000

*The Song Of The Sirens Mens man i biffen kan se
Coen-brødrenes O Brother Where Art Thou?, frit efter Odysseen, har Odense Internationale Musikteater premiere på en musical med samme forlæg – antikkens mest forsinkede hjemrejse. Chris Jordan har både skrevet ord & musik, som det længe adskilte ægtepar ses Anders Nyborg og Hanne Hedelund, mens Nis Jarl Jespersen har scenograferet og Mikala Bjarnov Lage koreograferet.
Teaterhuset, Rosenhaven, prem. i dag

*Suckyla verdenspremiere på en rigtig – om end en uge for sent – Halloween-musical fra de transsylvanske ødemarker, husk et diskret hvidløg ved teaterkikkerten. Joshua Bangel og James Head er ophavsmænd, Ulla Thordal-Christensen har instrueret og Carsten Christensen scenograferet, mens Henrik Weel spiller den frygtløse vampyrjæger Dan Crack.
Aarhus Teater, Scala, prem. i morgen

*Animals In Paradise Nyskrevet lejlighedsdrama af Howard Barker om den turbulente dansk-svenske sameksistens – logistisk opsat som samproduktion mellem Det Kgl. Teater og Malmø Dramatiske Teater. Olof Lindquist har iscenesat, Chr. Friedländer scenograferet, The Tremolo Beer Gut komponeret.
Hipp, Malmø, prem. i morgen

*Ildansigt Puberteten som uafhængighedskrig og familien som gummicelle – Marius von Mayenburgs skuespil fokuserer på den ikke-kommunikerende familie. I Kim Bjarkes instruktion, Mia Stensgaards scenografi og med Anders W. Berthelsen, Louise Mieritz, Thomas Bo Larsen, Dick Kaysø og Hanne Windfeld i stilling omkring spisebordet.
Betty Nansen Teatret, Edison, prem. lø.

*Sådan CIRKUS Tue Bierings forestilling om døden. For børn fra syv til 12 år og voksne. Andrea Zaramella, Lars Knutsson og Kristian Dinesen fra Cantabile 2.
Bådteatret, Nyhavn, prem. lø.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her