Læsetid: 1 min.

JAZZ

Kultur
28. december 2000

*Ed Thigpen fylder i dag 70, og nogle vil mene, at vores berømte amerikanske trommeslager-gæst aldrig har været bedre, ikke engang i de år mellem 1959 og 72, da han først spillede i Oscar Petersons trio og så var Ella Fitzgeralds akkompagnatør. Fødselsdagen fejres i jazzhuset på bedst tænkelige vis, nemlig som leder af trioen med pianisten Carsten Dahl og bassisten Jesper Bodilsen.
Copenhagen JazzHouse to. kl. 20.30

*Pierre Dørge har også noget at fejre i ugen mellem jul og nytår, hvor han giver 20 års jubilæumskoncert med sit New Jungle Orchestra. Besætningen er ved denne lejlighed Gunnar Halle (trompet), Kenneth Agerholm og Mads Hyhne (basuner), Morten Carlsen og Jakob Mygind (saxer), Irene Becker (klaver), Thommy Andersson (bas), Martin Andersen (trommer) og Ayi Solomon (slagtøj), foruden Dørge selv som guitarist og leder. I dagens anledning er yderligere tilføjet to gæster: Den engelske trompetist Harry Beckett og den svenske, herboende sangerinde Josefine Cronholm.
Copenhagen JazzHouse fr. kl. 21.30

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her