Læsetid: 1 min.

JAZZ

Kultur
21. december 2000

*Kristoffer J. Rosing-Schow er leder af saxofonkvartetten Saxopaths, som har eksisteret i otte år og bl.a. spiller jazz, tangoer og latinamerikansk inspireret musik. Han selv spiller alt- og sopransaxofon, mens de andre saxopater betjener alt (Bob Jackson), tenor (Anders Banke) og baryton (Niels Oldin).
Copenhagen JazzHouse to. kl. 20.30

*Ole Stolle kan høres på trompet sammen med Jacob Fischer (guitar) og Jesper Lundgaard (bas) i cd-butikken på Gothersgade 107.
Jazzcup fr. kl. 15.30-18.30 (fri entré)

*Jonas Johansen celebrerer julen med sin gruppe, Move, som fremdeles er en kvintet med Fredrik Lundin (tenorsax m.m.), Søren Lee (guitar), Ben Besiakov (klaver), Lennart Ginman (bas) og Johansen selv (trommer).
Copenhagen JazzHouse ti. kl. 20.30

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her