Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
28. december 2000

*Højdepunkter Danmarks Radios P2-musik præsenterer en kavalkade af musikalske højdepunkter fra de flere end 300 koncerter og produktioner, DR arrangerede eller optog over hele landet i året, der gik. Hør hvordan 250-året for Bachs død blev markeret. Genhør de bedste ensembler i DR’s Kammermusikkonkurrence og hør uddrag af DR’s Stjernekoncerter. Bent Grønholdt præsenterer.
Fr. kl. 19.45 i Danmarks Radios P2musik
nSurprise Der er traditionen tro nytårskoncert i Det Kongelige Teater. Michael Schønwandt dirigerer Det Kongelige Kapel. Programmet er endnu under udarbejdelse. Alle sejl sættes til for at skabe en festlig afslutning på år 2000 og byde det ny år velkommen. Foruden Det Kongelige Kapel vil der naturligvis medvirke en række solister.
Sø. kl. 17.45 på Det Det Kongelige Teaters Gamle Scene

*Weill Det Kongelige Teater præsenterer en computergrafisk opsætning af Brecht-Weill trilogien om det moderne menneskes tilblivelse. En forestilling, som mange gik glip af sidste sæson – her er endnu en chance for at opleve en opera-trilogi om det moderne menneskes tilblivelse. Berliner Requiem,
nOzeanflug og Die sieben Todsünden er iscenesat af Jacob F. Schokking – manden bag Holland House og en række exceptionelle forestillinger – med karakteristisk brug af computergrafik og video. Det Kongelige Operakor. RadioUnderholdningsOrkestretplus solister. Dirigent: Frans Rasmussen. Musik: Kurt
Weill. Tekst: Bertolt Brecht. Scenografi og iscenesættelse: Jacob F. Schokking.
On. kl. 20 på Stærekassen. Opføres også 4., 6., 8. og 9. jan.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her