Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
21. december 2000

*Mozart RadiounderholdningsOrkestret under ledelse af Adam Fischer opfører Mozarts Requiem. Flere gode kræfter medvirker: Eric Ericsons Kammerkor plus solisterne Henriette bonde-Hansen, sopran, Cornelia Kallisch, alt, Lothar Odinius, tenor og Stephen Milling, bas.
I aften kl. 19.30 i Tivolis Koncertsal

*Mahler Lyt til Historien om musikken i Danmarks Radio. I serien på i alt 10 udsendelser, som nu genudsendes, er vi nået til »Verden af i går«. I Wien havde Gustav Mahler travlt med at rydde op både i operaen og i sit eget liv. I hans musik lurer kaos under den somme tider muntre overflade. Skønhed og splittethed klinger side om side i Das Lied von der Erde.
I dag kl. 14 i Danmarks Radios P2musik

*Surprise Der er koncert i Grundtvigs Kirke med temaet »Skumringen og forventningens musik«. Organist Thomas Viggo Pedersen inviterer til overraskelseskoncert.
I dag kl. 16-16.30 i Grundtvigs Kirke

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her