Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
26. januar 2001

(2. sektion)

*Verdi Radiosymfoniorkestret og Radiokoret under dirigenten Gerd Albrecht kommer til Odense i aften. Solist: Henriette Bonde-Hansen, sopran. Program: Verdi: Quattro pezzi sacri. Bruckner: Symfoni nr. 3 i d-mol.
I aften kl. 19.30 i Odense Koncerthus – Carl Nielsen Salen. koncerten gentages lø. kl. 15 i Radiohusets Koncertsal

*Nielsen Det er første gang et fuldt symfoniorkester spiller koncert i Dronningesalen når RadioUnderholdningsOrkestret under ledelse af Alexander Briger, spiller værker af Carl Nielsen ved en udstillingskoncert i Diamanten. Program: Andante Tranquillo e Scherzo for Strygeorkester (1887), Suite for Strygeorkester, opus 1 (1888), Symfonisk Rhapsodi (1888), Ouverture, Helios, opus 17 (1903). Koncerten vil blive introduceret af førstebibliotekar Niels Krabbe.
Lø. kl. 20 i Diamanten

*Kjærbye Aalborg Symfoniorkesters kammermusikforening Pro Musica spiller ny musik. Ved næste koncert uropføres Kuno Kjærbyes Suite for klarinet. Man spiller også Mozart, Hummel og Beethoven. Musikerne er hentet fra Aalborg Symfoniorkester.
Lø. kl. 14 på Nordjyllands Kunstmuseum

*Brahms Violinisten Nikolaj Znaider spiller i København. Med sig har han pianisten Daniel Gortler. Sammen spiller de Schuberts Violinsonate i a-mol, Brahms’ ditto i A-dur. Efter pausen er det Blochs Baal Shem, suite Waxmans arrangemente af Bizets Carmen-fantasi.
Sø. kl. 20 i Radiohusets Koncertsal

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her