Læsetid: 1 min.

SCENEN

26. januar 2001

(2. sektion)

En klassiker
*Nicholas Nickleby, en mastodont fra det engelske klassikerrepertoire får sin danske urpremiere i en frygtløs bearbejdelse af Poul Holm Joensen og Jette Maare. Dickens’ roman om Nicholas, lille forpryglede Smike, Dotheboys Hall og tre-fire andre fortællelinjer, udgivet i 1839, opstår i en seks-timers version med mere end 60 roller fordelt på 25 spillere; for instruktionen står Lasse Dehle og Per Fly Pejdrup har scenograferet.
Odense Teater, Store Scene, premiere i dag

*På jagt efter en hønes identitet & Mozzzca er en danseforestilling af den argentinske, herboende Ingrid Kristensen med bl.a. Kim Mühlenfeldt på orlov fra Det Kongelige og Helena Hertz Melkjorson. Musik af Nicky Bendix
Teaterhuset. Filosofgangen 19, Odense. Ti.-fr. kl. 20, lø. og sø. kl. 16. Billetter 66 13 19 17. Fra i dag til 4. feb.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu