Læsetid: 1 min.

SCENEN

Kultur
11. januar 2001

*Mennesker i solen Svensk midsommeraften med masser af sprut, skaldyr og ægteskabelige spydigheder – det er udgangspunktet for Jonas Gardells manuskript, der har været filmatiseret af Susanne Bier. Philip Zandén instruerer, Peter Holm scenograferer.
Teatret v. Sorte Hest, prem. i morgen

*Vækkelse En komisk krønike fra den evige danske provins, kalder Mikkel Hede sin rapport, fra dengang rocken kom til provinsen sidst i 50’erne. Theater Noteingang består af Gerard Bidstrup, Ditte Hansen, Malene Melsen, Henrik Noél Olsen og Klaus Søndergaard; forfatteren har også instrueret, Jesper Corneliussen scenograferet.
Kaleidoskop, prem. i morgen

*Englesyn! Fallerede aktører, der fremfører deres cirkusnumre i de fordømte sjæles land, hvor brutalitet og kynisme dækker over kærlighedslængsel – og BAAL spiller til. Danmarkspremiere på Dejan Dukovski i Inger Eilersens opsætning og Magdalena Stenbecks scenografi.
Jomfru Ane Teatret, Ålborg, prem. sø.

*Voksne damer ... syer med lange sting, men husker stadig at hæfte ende! Lover pionererne inden for den fremadstormende fortællerscene. Kirsten Thonsgaard og Karin Flensborg kaster sig over fruestørrelser og kvindemodeller i og uden for ægteskabet.
Svalegangen, Århus, prem. ma. Til 17 jan.

*Lifelines Et teaterstykke for alle, der ikke er bange for fremtiden – så få, men fyndige er forordene om Rolf Heims duet, som han også selv har instrueret og scenograferet. Ellen Hillingsø og Morten Kirkskov deler rollelisten.
Gladsaxe Teater, Væksthuset, prem. on.

*Live Art – Festival og seminar om grænseområdet mellem installation og scenekunst, med forestillinger.
Kanonhallen, Øster Fælled Torv, fra ti. Information om kunstnerne på www.kanonhallen.net (opdateres løbende). Billetkontor og info. ma.-fr. 14-18 tlf. 35432021

*SøndagsTango – Tangosalon hver søndag ved Navina Østergaard fra Tangoskolen.
Park Café, Østerbrogade 79, 2100 Kbh. Ø. Søndage kl. 19-20 (instruktion) og 20-24

*Sylfiden i nye klæder og med hip-hop rytmer og en dame-strygekvartet i klantern er Alexander Kølpins bud på en opdatering af Bournonville. Musikken er også nyskrevet og scenografien står Marianne Nilsson for.
Østre Gasværk, prem. lø.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her