Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
23. februar 2001

(2. sektion)

*Debussy Helt unge dirigenter står foran Sjællands Symfoniorkester ved næste koncerter. Guy Feder, Christian von Gehren, Per Otto Johansson og Gint Glinka er direktionsstuderende på konservatoriet i København. Nu står de frem og opfører Beethovens Egmont-Ouverture, Debussys Petite Suite og Tjajkovskijs Symfoni nr. 3.
I dag kl. 19.30 på Frederiks-berg Rådhus. Der er gratis adgang

*Grieg Temaet ved næste koncerten på Arken i Ishøj er Munch og musik. Kontra Kvartetten spiller et program særligt sammensat til Arkens udstilling Skrigets ekko. Programmet til koncerten er sammensat af bl.a. norsk musik af Arne Nordheim og Edvard Grieg, samt Beethovens strygekvartet nr. 1. Medvirkende: Anton Kontra: violin. Boris Samsing: violin. Peter Fabricius: bratsch. Hans Nygård: cello.
Sø. kl. 14.30 på Arken. Billetter ma.-fr. kl. 10-16 på tlf.
43 54 02 22

*Debussy Lyt til musikhistorien i DR. Det niende af ti afsnit om musikkens historie handler om ’Verden af i går’. Hør musik af blandt andre Claude Debussy. Erik Christensen har tilrettelagt.
DRs P2musik kl. 13

*Verdi Det Kgl. Teater har haft premiere på Verdis opera Otello. Det nådesløse drama om skinsygens djævelske gift bliver sat i scene af Staffan Valdemar Holm. Bente Lykke Møller skaber scenografien, og Michael Schønwandt dirigerer Kapel, Operakor og solisterne Stig Fogh Andersen som Otello og Irene Theorin som Desdemona. Den frygtindgydende rolle som Jago varetages af Per Høyer. Otello er anden del af sæsonens Verdi-markering og indgår i festivalen Viva Verdi.
Ti. kl. 20 i Det Kgl. Teater. Opføres også 3. mar. og 30. maj

*Beethoven Adam Fischer dirigerer RadioUnderholdningsOrkestret med musik af Beethoven (Symfoni nr. 6), Schubert (Ouverture til
skuespillet Rosamunde) og Mozart (Klaverkoncert nr. 24). Det er den tyske pianist Lars Vogt som spiller solostemmen i koncerten.
Sø. kl. 19.30 i Radiohusets Koncertsal. 1. del af koncerten sendes onsdag 28.2. kl. 21 i P2musik

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her