Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
2. februar 2001

(2. sektion)

*Shostakovitch Den tjekkiske dirigent Petr Altrichter er et nyt bekendtskab for Sjællands Symfoniorkester. Ved næste koncert opføres Dvoraks Middagsheksen, Schumanns Cellokoncert med svenske Torleif Thedéen som solist, og Shostakovitch’ 15. Symfoni.
I aften kl. 19.30 i Tivolis Koncertsal. I morgen kl. 15 på Erikstrupskolen, Kronhøjvej 4, Store Heddinge

*Prokofiev Odense Symfoniorkester inviterer til gratis koncert, når den unge engelske dirigent Matthew Rowe slår an til familiekoncert. Annette van Buren, kendt som studievært i TV Vejret, fører publikum gennem et program, der former sig som en klassisk vejrudsigt. Programmet er lige så varieret som det danske februar-vejr og det består af masser af god musik af Prokofiev, Peteris Vasks, Beethoven, Vaughan-Williams, Carl Nielsen, Manuel de Falla og Johann Strauss.
Lø. kl. 11.30 i Odense Koncerthus – Carl Nielsen Salen

*Brahms Der er kammermusikaften med musikere fra Odense Symfoniorkester og gæster. Program: Max Bruch: Af 8 Stykker op. 83, Johannes Brahms: Sonate op. 120 i Es-dur, Antonin Dvorak: Strygekvintet i G-dur op. 77.
Ti. kl. 20 – Pro Musica Salen – Odense Koncerthus

*Bruun Fuglsang Musikforening får besøg af musikeren, komponisten, skuespilleren, gøgleren m.m. Thomas Sandberg, som er et af de mest spændende fænomener indenfor slagtøjsmusikken i dag. Sandberg fortæller om sine instrumenter, som er alle varianter af slagtøj, fra marimba til kaffekande, og præsenterer sin måde at arbejde med musik på. Og Sandberg giver koncert. Værker af Fuzzy, Peter Bruun, John Frandsen, Wayne Siegel og Thomas Sandberg.
Sø. kl. 11 og 15 i Fuglsang Musikforening, Nystedvej 73a, 4891 Toreby L. Nærmere oplysninger hos Finn Hansen, Fuglsang (tlf 54 87 44 48)

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her