Læsetid: 1 min.

SCENEN

Kultur
23. februar 2001

(2. sektion)

*Lyset på bunden af floden Skabelsesberetningens tvetydige fortælling om Adams første kone Lilith pusler i baggrunden for Gerz Feigenbergs musikdramatiske forestilling om kokken Stefan og gambleren Danny. Circle Cirkus & co. (der lagde ud med Sidste breve fra Stalingrad ) står bag, dvs. at Klaus Risager har komponeret og Thomas W. Gabrielsson samt Lars Mikkelsen står på scenen.
Kaleidoskop, Kbh., prem. i dag

*Den lille prins kan genopfriskes af de, der for tiden er i gang med madame Exypérys velskrevne og kuriøse erindringer, samt nye læsere. Hans Rosenquist har dramatiseret den lille sarte, store historie om asteroide B612 og Ole Simonsen instrueret Thomas Milton i hovedrollen og Rasmus Haxen som piloten.
Holbæk egnsteater, prem. i dag

*Studenterrevyen 2001 hedder selvfølgelig Fagre nye wwwerden – en dot.comedy; det er mere overraskende, at Nokia har sponsoreret Kgl. Mayestaits Acteurs IT-kritiske rouladerevy – aktørernes eget svar på en lagkage ditto. Elisa Kragerup og Kitt Maiken Mortensen instruerer de 23 sketches og brødrene Price har lånt ud af ekspertisen..
Teater Styhr & Kjær, Kbhn., prem. ma.

*Min modige mor George Taboris beretning om sin mors mod og skæbne under 2. Verdenskrig, bærer trods emnet dramatikerens vandmærke – sort humor. Michael Ramløse har oversat, Christian Clausen instrueret og Søren Thomsen gæstespiller.
Egnsteatret Masken, Nykøbing Falster, prem. to.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her