Læsetid: 1 min.

SCENEN

Kultur
16. februar 2001

(2. sektion)

*Robbery Waitress on Bail & Housework. Dansens er et globalt sprog, og koreografen Lucy Guerin står for de to værker som udføres af Charlotte Munch Bengtsen og Trine Thiirmann Thomsen. Amerikanske Bronwen Macarthur danser med.
Dansescenen, 22.-24 + 28 feb. samt 1.-3. mar. Alle dage kl. 20

*På gyngende grund Dronningen af Frederiksberg Allé, Jytte Zabel Abildstrøm, har regeret festligt i 30 år og fejres med en jubilæumsforestilling, hvor alt kan ske, for vennerne er lige ved hånden – Daimi, Dan Voigt Lønholdt, Signe Birkbøll, Poul Dubienko, sønnike Peter Mygind ikke mindst, o.m.a. – samt husmusikanterne Shiller & Fjeldmose. Michael Foch forsøger at disciplinere forsamlingen.
Riddersalen, prem. ti.

*Shubi-danerne Folkepoppens yndlingsbamser, leverandører til (for)ældrerock, højskolesangbogen og nu scenen, sig navnet! Ja, Shubberne, som nu også ophøjes til cabarethjørnet via skuespillerne Hans Holtegaard, Kim Westi og Lise Stegger. Mikala Bjarnov Lage har skitseret en lille rammehistorie ud fra Kyllinger, softice og pølser og også instrueret.
Vendsyssel Teater på Svalegangen, prem. ti.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her