Læsetid: 1 min.

JAZZ

Kultur
30. marts 2001

(2. sektion)

*Arne Forchammers trio med egne kompositioner, der rækker fra standard-traditionen over klassiske bidder til frie eksperimenter. Arne Forchhammer (piano), Henrik Simonsen (bas) og Birgit Løkke Larsen, percus-sion/ trommer.
Jazzcup, Gothersgade 107, 15.30-18.30. Gratis

*The Timewave Dansk tværmusikalsk smeltedigel med store portioner af både klassisk og latin – og det indimellem. Mikkel Nordsø (guitar), Jesper Bøje Christensen (cembalo), Tine Rehling (harpe) og Klavs Nordsø (percussion).
Copenhagen JazzHouse, ma. 21.30

*Silje Neergård og Danilo Perez norsk jazzvokal og panamask piano-verdensjazz, som startskud på pladeselskabet Verves europæiske ’Now Tour 2001’. Begge optræder med egne grupper.
Rust, Guldbergsgade 8, 2200 N, ti. 21.00

*Jimmy Scott & the Jazz Expressions the Great American Songbook, udsat for en af jazzens mest bemærkelsesværdige stemmer, tilhørende den 75-årige Jimmy Scott. Justin Robinson (sax), Michael Kanan (piano), Hill Green (bas), Dwayne Broadnax (trommer), Jimmy Scott (vokal).
Copenhagen JazzHouse, ti. 21.30

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her