Læsetid: 1 min.

JAZZ

Kultur
23. marts 2001

(2. sektion)

*The Nordic Quartet spiller originale kompositioner af nordisk tilsnit, med Christian Vuust (saxofon), Jacob Karlzon (piano), Morten Ramsbøl (bas) og Morten Lund (trommer).
Copenhagen JazzHouse, fr. kl. 21.30

*Marilyn Mazur/Future Song vinder af Jazzpar-prisen 2001, med Percussion Paradise og solister, bl.a. Josefine Cronholm (vokal), Anders Jormin (bas), Fredrik Lundin (saxofon, fløjte) og Palle Mikkelborg (trompet, flygelhorn).
JIVE i Vejle fr. kl. 20, Tivoli Glassalen, lø. kl. 20, prisoverrækkelse og koncert sø. kl. 15

*Radioens Big Band og Tritonuskoret opfører Requiem af Nils Lindberg. Vokalsolister Pernille Bruun (sopran), Josefine Cronholm (mezzosopran), Jens Bröckner (baryton). Instrumentsolister bl.a. Nikolaj Bentzon (piano), Hans Ulrik (tenorsaxofon). Garnisonskirken, sø. kl. 16

*New Tango Duo består af tre medlemmer. Anført af Astor Piazollas pianist gennem 12 år, serveres argentisk tango med passion, smerte og instrumental virtuositet. Pablo Ziegler (piano), Quique Sinesi (guitar) og Walter Castro (bandoneon).
Copenhagen JazzHouse, to. kl. 21.30

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her