Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
23. marts 2001

(2. sektion)

*Andersen Der er ny musik på programmet, når medlemmer af Aalborg Symfoniorkester giver koncert. Publikum kan opleve musik af Jolivet, Hidas, Nørholm, Andy Pape, Bo Andersen (uropf. af værk for fløjte, klarinet og slagtøj) samt Ole Schmidt. Koncerten afholdes i samarbejde med ny musik-foreningen NUT.
Lø. kl. 14 i Nordjyllands kunstmuseum

nXenakis Athelas Sinfonietta Copenhagen gæster Den Sorte Diamant med stemningerne: Ild og vand, knytnæver & øm berøring. Athelas Sinfonietta dirigeres af Giordano Bellicampi. Værker af Lutoslawski (Slides), Pärt (Fratres), Xenakis (Anaktoria), Berg (Kammerkoncert for violin, klaver og blæsere). Solister: Anne Søe Iwan (violin) og Anne Marie Fjord Abildskov (klaver)
Sø. kl. 20 i Den Sorte Diamant

*Orgelvandring På Musikhistorisk Museum kan De opleve at blive guided gennem musikhistorien. I serien ’En times tid’ er det Ole Olesen og Annelise Olesen, der taler om danske orgler. Efter omvisning og demonstrationer vil der være mulighed for at høre nærmere om projektet Orgler i Danmark, der pt. er det mest omfattende af sin art på Internet.
Sø. kl. 14 på Musikhistorisk Museum, Åbenrå 30, 1124 Kbh. K

*Nordentoft Århus Sinfonietta byder med denne koncert velkommen til en ny sæson, der vil byde på en række nyere danske og udenlandske værker. Elgar Howarth dirigerer musik af Benjamin Britten (Sinfonietta op. 1), Robin Holloway (Evening with Angels), Anders Nordentoft (Entgegen), Bent
Sørensen (The Deserted Churchyards).
Ma. kl 19.30. Lille sal, Musikhuset, Århus

*Tartini ’Kammermusik med nerve’ er overskriften på en koncert med violinisten Sergei Azizian. Han giver koncert i Diamanten med sin faste duopartner og tidligere studiekammerat Elena Semishina. Ved koncerten spiller Azizian og Semishina et varieret program med musik af bl.a. Tartini, Bartok og Shostakovich.
Ti. kl. 20 i Den Sorte Diamant

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her