Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
9. marts 2001

(2. sektion)

*Piazzolla Carl Nielsen museet i Odense præsenterer musik af Astor Piazzolla, Frantisek Hertel og Ole Schmidt. Det er tre strygere fra Odense Symfoniorkester som inviterer gæster til at opføre ikke ofte hørt musik. Arrangøren kalder det værker fra raritetskabinettet.
Sø. kl. 11 i Carl Nielsen museet i Odense

*Schubert Der er Copenhagen Winter Festival i Diamanten, Det Kgl. Bibliotek. I weekenden kan man høre musik af Ole Koch Hansen, Palle Mikkelborg, Irene Becker, Bach og Schubert. Medvirkende: Niels Henning Ørsted-Pedersen og Zapolski Kvartetten.
Sø. kl. 20 i Diamanten, København

*Abrahamsen Årets DR-Klassisk Kunstner Jesper Juul Sørensen møder tre af sine musikalske venner, klarinettisten Klaus Tönsdorff, cellisten Henrik Dam Thomsen og pianisten Arne Jørgen Fæø. DR sender dem på tourné under navnet "miXte". Tournéen indledes i København, hvor der uropføres værker af Andy Pape og Hans Abrahamsen. Også musik af Bent Lorentzen, Bent Sørensen og Louis Pablo.
Sø. kl. 20 i Den Anden Opera i København

*Schnittke Odense Symfoniorkester under dirigenten Jan Krenz opfører musik af Liszt (Les Preludes), Schnittke (Concerto Grosso nr. 5 for violin og orkester, solist: Christine Pryn, violin), Dvorak (Symfoni nr. 8 i G-dur). Christine Pryn, der hermed debuterer fra Det Fynske Musikkonservatoriums solistklasse, har allerede i sin studietid gjort sig fordelagtigt bemærket som en fremragende fortolker af ny musik.
On. kl. 20 i Odense Koncerthus, Carl Nielsen Salen. Koncerten gentages to. den 15. mar. i Radiohusets Koncertsal i København

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her