Læsetid: 1 min.

ROCK

Kultur
23. marts 2001

(2. sektion)

*Kylie Minogue betragtes stadig som et af tidens store teenage-idoler til trods for, at hun efterhånden er 32 år. Et af 80’er-producerteamet Stock, Aitken & Watermans store varemærker har allerede nu i over 20 år begået sig inden for musik, film, tv og i ugebladenes sladderspalter, og udgav sidste år albummet Light Yars.
Vega, København, fr. kl. 21

*Ivan Pedersen med den store soulprægede sangstemme er aktuel med dobbeltalbummet Monogram, hvor der både synges på dansk og engelsk, udgivet på hans eget selskab, Sillysongs.
Pumpehuset, København, lø. kl. 21

*Mikael Wiehe holder stadig stand som en af Sveriges førende sangskrivere med stærkt samfundsengagement, senest vist på pladen En sang till modet.
Bornholms Musikhus, Rønne, sø. kl. 20. Amager Bio, København, ma. kl. 21. Kulturforeningen Spilledåsen, Store Heddinge, ti. kl. 20. Gimle, Roskilde, on. kl. 21. Sven Heinild Centret, Vordingborg, to. kl. 19.30

*Eric Clapton flirter både med latin- og soulpop på sit nyeste udspil, Reptile, der også byder på en version af ’Travellin’ Light’ af J.J. Cale.
Forum, København, on. og to. kl. 20

*Dee Dee Ramone spillede bas hos de amerikanske punkkonger Ramones, inden han forlod bandet i slutningen af 80’erne til fordel for en karriere som rap-sanger. Det endte dog ret pinligt og Dee Dee vendte tilbage til det, han dur til: Tre-akkorder-punk. I øvrigt spiller han altid de klassiske Ramones-numre, så der er al mulig grund til at troppe op med sikkerhedsnål i panden og lommerne fyldt med kontaktlim.
Stengade 30, København, on. kl 21

*S.O.A.P. er endnu en af tidens mange pigegrupper, men duoen har dog begået »Stand By You«, et nummer i nærheden af Phil Spectors klasse og som har alle muligheder for at blive en moderne pop-evergreen.
Train, Århus, to. kl. 20

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her