Læsetid: 1 min.

ROCK

Kultur
2. marts 2001

*Loveshop vil gerne holde formen ved lige, mens de arbejder med numre til det kommende album, så derfor napper de lige en lille Danmarks-turné. Og hvem ved, måske kommer der prøver på fremtidige popperler.
Studenterhuset, Aalborg, fr. kl. 22, VoxHall, Århus, lø. kl. 21, Forbrændingen, Albertslund, to. kl. 20

*Kashmir har netop udsendt 50 hånddekorerede vinyleksemplarer af succesalbummet The Good Life, som sælges til fordel for landets hjemløse. På vej er også mini-cd’en Home Dead.
Toldkammeret, Helsingør, lø. kl. 21

*The Dandy Warhols blander på albummet Thirteen Tales From Urban Bohemia veloplagt og charmerende glampop og gammelt garagerock.
Vega, København, sø. kl. 21, Train, Århus, ti. kl. 20

*PJ Harvey er en af de, der aldrig bliver rund og mild med årene, og heldigvis for det! Stories From The City, Stories From The Sea er resultatet af et ophold i New York og et godt bud på nutidig rock. Som opvarmning venter ørkenrock-veteranerne Giant Sand.
KB Hallen, København, on. kl. 20

*Low er en amerikansk trio styret af ægteparret Alan og Mimi, der, som navnet antyder, spiller minimalistiske numre i langsomt tempo.
Vega, København, on. kl. 21

*Hedningarna er altid en koncert værd, deres veloplagte svensk/finske folkrock in mente, senest vist på pladen Karelia Visa.
Pumpehuset, København, to. kl. 21

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her