Læsetid: 1 min.

SCENEN

16. marts 2001

(2. sektion)

*De 3 musketerer Det manglede bare – den har været filmatiseret, dramatiseret, koreograferet og nu musicaliseret, Alexandre Dumas drengebog. Brødrene Price står for tekst&musik, Bill Holmgren har koreograferet, Louise Beck scenograferet og Flemming Enevold sætter iscene.
Gladsaxe Teater, prem. lø.

*Monument Selvsving? Stedet, der har været med til at skabe de unge hippe mediestjerner, søsætter Bo Hr. Hansens komedie om de unge, der har alt – penge, succes og børn i designertøj, der mangler bare udødelighed. Maria Walbom instruerer, Karin Trille Høy scenograferer.
Østre Gasværk, prem. lø.

*’Blodets blomst’ Mens der ventes på en vis chilensk retssag, kan Pablo Nerudas poesi opleves i en sceneudgave med Julie Carlsen, Grethe Holmer, Peter Aude, Gyrd Løfquist og Ebbe Kløvedal Reich på rollelisten under Anders Ahnfelt-Rønnes direktion.
Rialto Teatret, prem. on.

*Ørkenens sønner må have nået en oase, for tredje ombæring hedder En storm i et glas vand. Logens døre har været lukkede i tre år, men de fire sheiker har nu atter noget på hjerte og diverse andre steder, hvor der kan opstå maskuline trykproblemer.
Bellevue Teatret, prem. to.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu