Læsetid: 1 min.

SCENEN

Kultur
2. marts 2001

(2. sektion)

*Balladen om Hester Dette skuespil af unge irske Marina Carr har elementer af islandsk saga, græsk drama – Medea – og noget helt moderne. Børneteatrets magiker Hans Rønne får hermed sin debut på voksenscenen og for en gangs skyld ikke på sit eget manuskript. Gitte Baastrup scenograferer.
Svalegangen, Århus, prem. i dag

*Mine to søstre Først Tjekhov, så Enquist og nu Nikoline Werdelin – hvad er det med de søstre, der trænger sig sådan på? Svaret får man måske, når auteuren Werdelin lader tæppet gå for Neel, Boel og Leises fælles sommerhusbesøg. Jesper Corneliussen sørger for, at det ikke er lige så s/h, som Werdelins daglige udtryk.
Husets Teater, Kbh., prem. i morgen

*Supermarked Fire mand m/k lukket inde på indkøbscentrets herretoilettet efter lukketid – en forestilling for klaustrofobe? Måske – men især om en forbrugsfikseret verden. Skuespilleren, dramatikeren og satirikeren Jakob Webles seneste udspil instrueres af Tue Biering, mens Rasmus Jangaard har lavet hvid sanitetsscenografi.
CaféTeatret, Kbh., prem. lø.

*Verden bag væggen Bo hr. Hansens psykologiske drama for børn og deres forældre spørger med hovedpersonen Maria, hvad der er virkelighed – hvordan er far og mor, når de er alene, er det hele et stort teater? Instruktøren Henriette Holm Nielsen er igen makker og Marianne Hartvig Nielsen scenograferer.
Teatret Zeppelin, Kbh., prem. sø.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her