Læsetid: 1 min.

JAZZ

Kultur
27. april 2001

(2. sektion)

*Thomas Agergaard Kvartet spiller moderne akustisk jazz i en koncentreret og tilbagelænet atmosfære. Besætningen er blandt landets ypperste: Agergaard (tenor-sax), Carsten Dahl (klaver), Lennart Ginman (b) og Thomas Blachmann (trommer).
Copenhagen Jazzhouse, lør. Kl. 21.30. (Entré)

*Bo Stief Sound Track Bassist Stief’s dugfriske band, er en fortsættelse af hans seneste Chasing Dreams og Dream Machine. Kapelmesteren ønsker sammen med Jesper Riis (trompet), Christoffer Møller (keyboards) og Julie Maria (vokal), at appellere til fantasien med musik på tværs af grænser. Copenhagen Jazzhouse, søn. kl. 21.30. (Entré)

*Theaktet er en ung australsk kvartet, der sidste år blev hædret som årets australske jazzgruppe for deres moderne »Powerhouse« jazz. Gruppen tæller kapelmester David Theak (saxofon), James Muller (guitar), Phil Stack (b) og Craig Simon (trommer). De kan høres i Copenhagen Jazzhouse, to. 20.30. (Entré)

*Erik Wiedemann, Informations nyligt afdøde jazz-anmelder mindes med udsendelsen »Erik Wiedemann in memoriam« ved Søren Svagin.
Radio Jazz, 102, 9 FM, søn. kl. 14-15.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her