Læsetid: 1 min.

JAZZ

Kultur
20. april 2001

(2. sektion)

*John Tchicai den legendariske dansk-amerikaner, genåbner en ’revitaliseret, lige så legendarisk SofieKælderen på Christianshavn, hvor man nu vil agere legeplads for eliten inden for innovativ dansk jazz’.
SofieKælderen, Sofiegade 1, fr. kl. 22.00 (Entre)

*Lars Møller Group, Jasapris-vinder, Grammy-vinder, og succes i New York, har Lars saxofonisten Lars Møller med i bagagen denne aften. Nordisk klamg, amerikansk puls og østerlandsk ro. Lars Møller (sax), Jakob Christoffersen (piano), Thomas Ovesen (bas), Ole Theill (tabla, trommer).
Copenhagen JazzHouse, fr., 21.30. Entre.

*Silvana Malta den brasilianske sangerinde har igenne de seneste år fungeret som autentisk bidragyder til den nye danske jazz og dens brasilianske over- og undertoner. Med Steen Rasmussen (piano), Torben Westergaard (bas), Jacob Andersen (percussion).
Byggeriets Hus, Godthåbsvej, Fr.berg., sø., 17.00 (Entre)

*Wonderbrass med fest og farver, men også en unik fornemmelse for New Orleans, Mardi Gras og second line beat. En musikalsk heksekedel, anført af en evigt pumpende tuba. Stig Naur (sax), Peter Kehl (tp), Peter Jensen (tb), Jakob Munck (tuba), Esben Duus (sn), Martin Seidelin (bdr).
Copenhagen JazzHouse, to., 21.30 (Entre)

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her