Læsetid: 1 min.

ROCK

Kultur
20. april 2001

(2. sektion)

*Satanic Surfers lyder som det, det er, nemlig godt, gammelt svensk punk!
Ungdomshuset, København, fr. kl. 21

*Sort Sol erklærer på nyeste album, Snakecharmer, sin dybe kærlighed til den gyldne popsang fra dengang man mente noget med patos, strygere og vilde kærlighedserklæringer.
KB Hallen, København, lø. kl. 21

*Olesen-Olesen er stille og sikkert dansksproget roots-rock, senest demonstreret på det lille, fine værk Der er brev fra onkel Bob i Amerika.
Forbrændingen, Albertslund, lø. kl. 21

*Poppa Chubby ligner på fotos en vred hip-hopper, men er i stedet en venlig bluesguitarist, der ganske godt sørger for, at genren holdes i live.
Skråen, Aalborg, on. kl. 20, Rytmeposten, Odense, to. kl.
21

*Robert Plant gæster med sit backingband af garvede musikere, Strange Sensations, og mon ikke det bliver til en eller flere Led Zeppelin-klassikere?
Train, Århus, sø. kl. 20, Ama-ger Bio, København, ma. kl. 21, Kulturbolaget, Malmø, to. kl. 20

*Cathedral er aktuel med albummet Endtyme, der inde-holder bandets sædvanlige cocktail af klassisk gyngende heavyrock, det tætteste man kommer på lyden af Black Sabbath i det nye årtusind.
Vega, København, on. kl. 21

*Bob Hund understreger med albummet Stenåldern kan börja, at de er en af Sydsveriges største musikalske attraktioner. Med fuld energi på scenen og forsangeren Thomas Öbergs herlige skånske dialekt, er bandet altid en koncert værd.
Vega, København, to. kl. 21

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her