Læsetid: 1 min.

SCENEN

Kultur
20. april 2001

(2. sektion)

*Hamlet Jens Jacob Tychsen har hovedrollen i Jasenko Selimovics bearbejdelse og instruktion af Shakespeares mest spillede drama. På rollelisten i øvrigt ses Lisbeth Wulff, Solbjørg Højfeldt, Jens Jørn Spottag, Lars Knutzon o.m.fl. Karin Lind har scenograferet og for kostumerne står Rikke Juellund.
Mungo Park, prem. i dag

*Vanvid for to Ionescos krigsparafrase for to er skrevet i 1962, men uden binding til sit fremkomstidspunkt – Birgitte Halling Koch og Sejer Andersen demonstrerer, hvor stedsegrønt skænderiet om snegle, skildpadder og skyld er. Sonja Oppenhagen har instrueret.
Teatret ved Sorte Hest, prem. ti.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her