Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
10. maj 2001

(2. sektion)

Klassisk
*Studenter-Sangforeningen holder St. Bededagskoncert i Kastelkirken samt sangligt optrin på kirkepladsen. Der er tale om identiske koncerter med bl.a. kendte danske forårssange. Koncerterne dirigeres af Jørgen Fuglebæk. Flaget stryges kl. 21.05 og der synges nationalsang. Der er fri entré, men et begrænset antal pladser i kirken.
I dag kl. 19 og 20 i og uden for Kastelskirken

*Leif Ove Andsnes er solist i Brahms’ Klaverkoncert nr. 1, sammen med Radiosymfoniorkestret under ledelse af Gerd Albrecht. Efter pausen spiller man endnu et værk af Brahms, Symfoni nr. 4.
I aften kl. 20 i Radiohusets Koncertsal

*Loppen og professoren af Erik Ørum von Spreckelsen opføres i Teaterhuset af Den Fynske Opera. Medvirkende: Jens Krogsgaard, Pernille Brun, Vibeke Krogsgård, Merete Sveistrup, Niels Thåstrup og Sophus Simonsen. Ensemble Fyn og sangstuderende fra Det Fynske Musikkonservatorium.
Fr. kl. 19.30 i Teaterhuset, Filosofgangen 19 i Odense. Spiller også 12. maj kl. 16, og 15., 16., og 18. maj kl. 19.30, samt 19. maj kl. 16

*Verdis opera Maskeballet har haft premiere på Det Kongelige Teater. Det dramatiske og farverige værk handler om mordet på den svenske Kong Gustav III under et maskebal i Stockholm. For iscenesættelsen står den spanske instruktør Calixto Bieito. Som Gustav III høres Lars Cleveman, flankeret af Gitta-Maria Sjöberg som Amelia og Inger Dam-Jensen som Oscar – alternerende med Lise-Lotte Nielsen.
Lø. kl. 20 i Det Kongelige Teater. Opføres også 15., 18., 27. maj og 2. juni

*Odense Symfoniorkester under dirigenten Matthias Aeschbacher, med solister: Anna Shafajinskaia, sopran og Vladimir Kuzmenko, tenor fremfører fyldige uddrag af Tosca og Aida.
Lø. kl. 20 i Odense Koncerthus – Carl Nielsen Salen

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her