Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
4. maj 2001

(2. sektion)

*Von Spreckelsen Der er operapremiere i Odense. Loppen og professoren af Erik Ørum von Spreckelsen opføres i Teaterhuset af Den Fynske Opera. Medvirkende: Jens Krogsgaard, Pernille Brun, Vibeke Krogsgaard, Merete Sveistrup, Niels Thåstrup og Sophus Simonsen. Ensemble Fyn og sangstuderende fra Det Fynske Musikkonservatorium.
Lø. kl. 16 i Teaterhuset, Filosofgangen 19 i Odense. Spiller også 6. maj kl. 18, 8., 9., og 11. maj kl. 19.30, 12. maj kl. 16, 15., 16., og 18. maj kl. 19.30, 19. maj kl. 16

*Anderson Athelas Sinfonietta Copenhagen og basunisten Jesper Juul Sørensen og sangeren/slagtøjsmand-en Thomas Sandberg optræder under dirigenten Morten Ryelund Sørensen. Man spiller den engelske komponist Julian Andersons mest spillede værk Khorovod, Peter Bruuns Twelve to Remember, Twelve to Come (uropf.), Rolf Wallins Boyl og Anders Nordentoft On this Planet (uropf.).
Sø. kl. 20 i Diamanten, Det Kgl. Bibliotek

*Dukas Den dansk-græske dirigent Stefanos Tsialis står på podiet i Aarhus Musikhus, når byens symfoniorkester spiller Poul Schierbecks I Danmark er jeg født, Schuberts Ouverture i italiensk stil, nr. 1, Dukas’ Troldmandens lærling, og Carl Nielsens Symfoni nr. 1.
Lø. kl. 12 i Musikhuset Aarhus

*Schubert Der er koncert på Fuglsang Musikforening. Solisten er barytonen Morten Frank Larsen. Ved koncerten synger han lieder af bl.a. Franz Schubert, Gustav Mahler, Carl Nielsen og P.E. Lange-Müller. Morten Frank Larsen ledsages på flyglet af Christen Stubbe Teglbjærg.
Sø. kl. 15 i Fuglsangs hovedbygning, Nystedvej 73a, 4891 Toreby L. Nærmere oplysninger hos Finn Hansen, Fuglsang (tlf 54874448).

*Svend Nielsen De kan opleve kammermusik af nulevende komponister i Odense. Det er musikere fra Odense Symfoniorkester og gæster, der opfører musik af Svend Nielsen (For strenge), Luciano Berio (Sequenza 5), Ernst Mahle (Trio), Ole Schmidt (Kvartet for 3 tromboner og tuba), Jesper Nordin (Abstruction!)
Ti. kl. 20 i Pro Musica Salen i Odense Koncerthus

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her