Læsetid: 1 min.

ROCK

25. maj 2001

(2. sektion)

*Wynona har med tilbagelænet, sensitivt, vaskeægte amerikansk country efterhånden etableret sig som et flittigt livenavn.
Templet, Lyngby, fr. kl. 21

*Steve Wynn kommer lige et smut forbi landet igen med sit roste album, Here Come The Miracles, i bagagen. På turen har han bl.a. det gamle Green On Red-medlem, Chris Cacavas, på keyboard.
Rytmeposten, Odense, fr. kl. 22, VoxHall, Århus, to. kl. 21

*Procol Harum har sikret sig en plads i musikhistorien med nummeret »A Whiter Shade Of Pale«, og selv om der ikke sker så meget på pladefronten, er bandet stadig aktiv på scenen med sit velkendte psykedeliske rock. Der har været mange udskiftninger i årenes løb, men sangeren og sangskriveren Gary Brooker er stadig med.
Amager Bio, København, fr. kl. 21

*Future 3 er afslappet ambient-jungle og en af mange projekter, som den danske elektronicas frontmænd, Anders Remmer, Jesper Skaaning og Thomas Knak, står bag. Trioen har netop udsendt albummet Like…
Studenterhuset, Aalborg, fr. kl. 22

*Clemens er den danske hiphop-scenes partyglade provokatør, aktuel med albummet Professionel bla bla…
VoxHall, Århus, lø. kl. 21

*Paradise Lost fra Halifax i England har i de sidste ti år huseret inden for doom og goth metal, senest demonstreret på Believe In Nothing.
Amager Bio, København, lø. kl. 21

*Sepultura er den brasilianske by, Belo Horizontes, bidrag til verdensheavyen og fortsætter på nyeste udspil, Nation, sit dunkende og buldrende hardcore-metal.
Train, Århus, lø. kl. 20

*Joye Ramone stillede gummiskoene for kort tid siden, og hans tid i det stilskabende punkband Ramones hyldes denne aften af bl.a. Hellroute 16, President Fetch og Los Retardos.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu