Læsetid: 1 min.

JAZZ

Kultur
29. juni 2001

(2. sektion)

*Christian Sievert er en mester herhjemme på sin flamenco- og brazilguitar. Her gælder det brasiliansk musik med Gilberto Moreira (surdu, sang) og Chacho (ak-guitar).
Café Blågårds Apotek, Blågards Plads 2, i aften kl. 21. (Entré).

*Ernie Wilkins Almost Big Band viderefører musikken af den amerikanske komponist, arrangør og orkesterleder, der boede et kvart liv i Danmark og døde i ’99. Palle Bolvig, Thomas Fryland (trompet), Erling Kroner, Lea Nielsen (trombone), Jan Zum Vohrde, Pernille Bévort og Per Goldschmidt (sax), Nikolaj Bentzon (klaver), Jesper Lundgaard (b) og Frands Rifbjerg (trommer) m. fl.
Copenhagen Jazzhouse, i aften kl. 21.30. (Entré).

*Willy Egmose Trio høres sjældent i København. Den jazzinfluerede kirkeorganist stævner ind med klaverjazz i traditionen fra Errol Garner og Oscar Peterson sammen med Jeppe Smith Olsen (b) og Ove Rex (trommer).
Copenhagen Jazzhouse, lø. kl. 21.30. (Entré).

*Frans Bak er månedens solist på Café Chips. Her mødes hans klaver med bl.a. sangerinden Tina Schæfers vokal i et standardrepertoire af kærlighedssange.
Café Chips, Øster Farimagsgade 53, to. kl. 20.30. (Entré).

*The Hoodangers kommer fra Australien, hvor de har udviklet deres egen respektløse/-fulde hyldest til New Orleans iblandet punk, funk og humor. Traditionelt orkester med utraditionelle metoder. Eugene Ball (trompet), Ben Gillespie (trombone), Chris Tanner (klarinet), Malcolm Williams (banjo), Ollie Brown (trommer), Mark Elton (b).
Kulkaféen, Teglgårdsstræde 5, to. kl. 21. (Entré).

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her