Læsetid: 1 min.

JAZZ

Kultur
8. juni 2001

(2. sektion)

*Doc Houlind & His New Orleans All Stars dyrker au-tentisk New Orleans-jazz. Denne musiks udøvere udgør i DK en uddøende race, kan man læse i det nyeste nummer af Jazz Special. Doc Houlind (trommer, vokal), Ragnar Trelow (trompet), Bjarne Emilo (trombone), Jesper Capion Larsen (klarinet), Peter Brusendorff (b), Per Larsson.
Long John, Købmagergade 48, lø. kl. 14. (Fri entré)

*The Orchestra er blandt landets førende Big Bands og specialensemble under Statens Musikråd. Man bestræber sig på, at spille nutidig jazzmusik i Big Band-format. Det 18 m/k store ensemble tæller bl.a. Lars Møller, Claus Waidtløw, Christian von Bülow (sax), Christer Gustafsson (trompet), Peter Dahlgren (trombone), Per Gade (guitar), Henrik Gunde (piano) og Martin Andersen (trommer). Copenhagen Jazzhouse, lø. kl. 21.30. (En-tré)

*Pernille Bévort Quartet står for velspillet jazz i krydsfeltet mellem amerikansk og nordisk. Pernille Bévort (saxer, fløjte), Kjeld Lauritzen (Hammond B3-orgel), Jesper Bodilsen (b), Morten Lund (trommer).
Christianshavn Beboerhus, sø. kl. 15-18. (Entré)

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her