Note
Læsetid: 1 min.

KLASSISK

Kultur
29. juni 2001

(2. sektion)

*Hummel Den sidste uge af juni danner Fuglsang på Lolland atter rammen om et internationalt sommerakademi for blæsere, arrangeret af Storstrøms Kammerensemble og under ledelse af den engelske oboist og dirigent Gordon Hunt, som samtidig tiltræder stillingen som kunstnerisk rådgiver for Storstrøms Kammerensemble. Værker af J.N.Hummel, W.A. Mozart og Richard Strauss.
I aften kl. 19.30 i Fuglsangs Musiksal, Nystedvej 73a, 4891 Toreby L. Koncerten gentages lø. kl. 19.30 i Tivolis Koncertsal

*Langlais Frederiksborg Slotskirke inviterer til koncert med den franske organist Olivier Latry. Værker af Buxtehude, Bach, Langlais, Litaize, Dupré. Desuden vil Latry improvisere på kirkens orgel.
Sø. kl. 17 i Frederiksborg Slotskirke

*Mozart Tivolis Symfoniorkester spiller under ledelse af Michael Schønwandt. På programmet står symfonier af Mozart: Nr. 39 i Es-dur, nr. 40 i g-mol og nr. 41 i C-dur (Jupiter).
Sø. kl. 19.30 i Tivolis Koncertsal

*Lorentzen Frederiksværk Musikfestival har lagt et smukt og ambitiøst program. Åbningskoncerten i Gjethuset byder på musik af Bach (Die Kunst der Fuge), Lorentzen (Song of Solomon). Det er LINensemblet som spiller: Jens Schou (klarinet), John Ehde (cello), Erik Kaltoft (klaver). Med sig har de Nis Bank Mikkelsen (recitation) og Nina Pavlovsky (sang).
Ma. kl. 20 i Gjethuset, Frederiksværk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her