Læsetid: 1 min.

ROCK

Kultur
29. juni 2001

(2. sektion)

*Roskilde Festival er i fuld gang og markerer for alvor starten på de danske sommerfestivaler. Endnu en gang er programmet det mest spændende, og i flæng kan nævnes veteranerne Bob Dylan og Neil Young, houseguruerne Basement Jaxx, Natacha Atlas’ etno-dance, mørkets ridder Nick Cave og hans kvindelige sidestykke PJ Harvey, raï-kongen Khaled, garage-punkerne The Hellacopters, den alternative rocks ny håb Modest Mouse, stenerrockerne Queens Of The Stone Age, retroswing med Big Bad Voodoo Daddy, og Señor Coconut, der mikser Kraftwerk med latinamerikanske rytmer.
Roskilde Festival, Roskilde, fr-sø.
nSuzanne Vega forbindes med én sang, ’Luka’, fra albummet Solitude Standing. Selv om hun ikke har udsendt plader i et halvt årti, har hun dog også skrevet andre sange, som også er værd at lytte til.
Amager Bio, København, to. kl. 21

*TV-2 kalder sig selv for Danmarks kedeligste orkester, men befolkningen synes noget andet, således er deres nyeste album, Amerika, blevet endnu en sællert for gruppen, der bl.a. indeholder nummeret »Hallo, hallo«, endnu en opsang fra forsanger Steffen Brandt.
Bornholms Musikhus, Rønne, to. kl. 20

*Midtfyns Festival tager over, hvor Roskilde slap, førstedagen byder bl.a. på Lars Lilholt Band, Kool & The Gang, Melanie C, Sort Sol og Toploader.
Midtfyns Festival, Ringe, to.-sø.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her