Læsetid: 1 min.

ROCK

1. juni 2001

(2. sektion)

*Echo & The Bunnymen er aktuel med albummet Flowers, der fortsætter den opadgående kurve, som blev sat ind med forrige udspil, What Are You Going To Do With Your Life. Melodierne er med årene blevet mere lette, og det klæder de gamle mørkemænd.
Amager Bio, København, fr. kl. 21, Train, Århus, on. kl. 21.30

*Johnny Winter er en af blues-rockens traditionalister, der har lavet masser af numre med gang i, bl.a. i samarbejde med Muddy Waters. For et par år siden holdt han 30 års jubilæum i branchen og markerede det med albummet Back In Beaumont.
Amager Bio, København, ti. kl. 21

*Chris og Carla hedder henholdsvis Eckman og Torgerson til efternavn og har i en årrække ledet det fine amerikanske indiefolkband The Walkabouts, men har også udgivet en række plader som duo.
Rust, København, ti. kl. 21

*Sting producerer måske ikke hits længere, men er dog stadig i fuldt vigør, hvilket Brand New Day demonstrerer. På en scene er han dog i stand til at hive en masse klassikere op af posen.
Plænen i Tivoli, København, on. kl. 21.30

*Ray Davies optræder fire aftener i træk, hvor han bl.a. synger, spiller og fortæller om sit liv som rockstjerne i The Kinks, så alle de guldrandede klassikere fra en af poppens absolut bedste grupper er i vente.
Glassalen i Tivoli, Køben-havn, ma.-to. kl. 19.30

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu