Læsetid: 1 min.

JAZZ

Kultur
20. juli 2001

(2. sektion)

*1-2-3 er en ny dansk trio af væsentligt format med en besætning, der gør musikken luftig og åben. D’herrers nyligt udsendte cd er mere end lovende. Lars Møller (sax, fløjte), Thor Madsen (guitar) og Martin Andersen (trommer).
Copenhagen Jazzhouse, i aften og lø. kl. 21.30. (Entré)

*Zawinul Syndicate koger fortsat fascinerende musikalske retter af jazz, etnisk, funk etc. Joe Zawinul (keyboards), Maria João (vokal), Amit Chatter-jee (guitar), Etienne M´Bappe (bas) og Manola Badrena (trommer).
Train, Århus, i aften kl. 21.30. (Entré)

*Live Evil – A Tribute to Miles er den interessante event med danske musikere, der fejrer 30-årsdagen for Miles Davis’ skelsættende album Live Evil. Jens Winther (trompet), Henrik Sveidahl (sax), Peter Vuust (bas), Hans Esbjerg (el-piano), Kresten Osgood (trommer), Aske Jacoby (guitar) og Jacob Andersen (perkussion). Århus, Musikhusets Foyer, lø. kl. 15. (Gratis)

*Bernie McGann besøger for første gang landet. En inciterende saxofonist i cool-traditionen fra Konitz og Pepper. McGann (altsaxofon), Jonathan Szwarz (bas) og John Pochée (trommer). Copenhagen Jazzhouse, on. kl. 20.30. (Entré)

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her